Søk
Filters
Close

Levering og Retur

Levering

Levering av varer tar normalt 3-5 arbeidsdager fra bestillingen er registrert hos oss. Varene sendes i boblekonvolutter og sendes som brevpost med Posten Norge. Dette betyr at du normalt vil få pakkene i din egen postkasse og slipper å hente varene på postkontoret. 

Det skjer at Posten er forsinket i sine leveranser og at en forsendelse tar opptil 7-8 arbeidsdager og noen ganger lengre. Har du ikke mottatt varen din etter dette så ta kontakt med oss. Det er ingen sporing på forsendelsen, så vi kan dessverre ikke se hvor i systemet varen befinner seg til enhver tid.  

JUL 2016: Siste bestillingsdag for varer som skal leveres før julaften er 15. desember

Betaling

Lommebok.net benytter DIBS for betaling. Dette er et av Nordens ledende selskaper for betalingsformidling på nett. 

DIBS bruker SSL-teknologi for å holde informasjonen din trygg. Lommebok.net vil ikke motta sensitiv økonomisk informasjon som kredittkort- eller bankkortnummeret ditt når du sender en betaling ved hjelp av DIBS. Dette gir høy trygghet for forbrukere som kjøper varer på nettsteder de ikke har benyttet før.

 

Retur

Dersom du ønsker å returnere varen kan du sende merke forsendelsen med RETUR + ditt ordrenummer og sende den til:

Lommebok.net
c/o Bjørgs Transport Avd. Lagerhotell
Solheimveien 3
1473 Lørenskog
Norway

Derom det er noe feil med varen du har mottatt kan du sende en e-post til kundeservice [at] lommebok.net så tar vi kontakt så raskt som mulig.

Vær oppmerksom på at våre produkter er laget av ekte skinn og at det derfor er naturlig med noe variasjon i hvordan dette skinnet ser ut. Noen kredittkortlommer kan virke trange til å begynne med, men siden skinn utvider seg vil dette tilpasses etterhvert som lommeboken tas i bruk.

Vår samarbeidspartner på logistikk er Trykksakservice (nå en del av Bjørgs Transport AS)

 

Logo av betalingsleverandøren DIBS         VISA LogoVisa Logo          Mastercard Logo

 

 

topp